Hidroizolatii constanta

Facebook Blogger twitter

Hidroizolatii constanta

Executam lucrari de hidroizolatii profesionale terase blocuri si hale industriale,

 • Hidroizolatie monostrat;
 • Hidroizolatii in dublu strat;
 • Hidro-termoizolatii;
 • Reparatii ;

Folosim membrane profesionale de calitate cu baza anti-putrezire tip A.P.P., S.B.S. pe baza de polyester cu ardezie folosind o tehnologie noua de lipire la cald.

Cerere Oferta

Exista mega umbrele care sa protejeze o cladire de apa? Uneori probabil ti-ai dori asa ceva daca ai probleme cu Hidroizolatia si cu scurgeri de apa prin tavan sau pe la incheieturile peretilor.

Dar nu ai nevoie de o mega-umbrela pentru ca exista solutii moderne de hidroizolatii ce nu lasa sa treaca nici un strop de apa.

Pentru orice cladire oferim solutii potrivite de izolatii!

Ce oferim?

Echipa noastra de hidroizolatori profesionisti face ca izolarea unei cladiri sa para o joaca de copii. Indiferent de suprafata constructiei pe care doriti sa o izolati, suntem pregatiti sa executam o lucrare de inalta calitate in cel mai scurt timp.

Folosim membrane profesionale de generatie noua, formate dintr-un amestec de bitum distilat modificat si compusi ce le fac rezistente in fata conditiilor atmosferice extreme, cu proprietati de antifisurare si comportament excelent in cazul expunerii la razele UV.

Lucrarea va rezista oricaror conditii de vreme dar si trecerii anilor. Calitatea executiei se va simti si in buzunarele dumneavoastra, sistemul nostru de montaj nu are nevoie de reparatii costisitoare, fiind pus in opera printr-o suprapunere a membranelor de minim 10%.

 • Vreti sa refaceti hidroizolatia casei dumneavoastra?
 • Trebuie reparata hidroizolatia blocului in care locuiti?
 • Sunteti in procesul de constructie al unei cladiri noi?
 • Ai nevoie de un specialist? Contactati-ne si vei beneficia de o evaluare gratuita!

  Acordati maxima importanta hidroizolatiei pentru a feri cladirea unde locuiti de umiditatea ce aduce numeroase probleme: scaderea rezistentei, mucegaiuri, deterioarea peretilor si chiar a obiectelor din cladire.

  Procedura de inlocuire a izolatiei dureaza cateva zile. Echipa noastra se ocupa de toate aspectele montajului de la realizarea unor reparatii necesare pana la finisaje si curatenia finala.

  MEMBRANE DE HIDROIZOLATII

  Hidroizolatii cu membrane APP

  Compound-ul membranelor APP este constituit dintr-un amestec de bitum distilat modificat cu polimeri elastoplastomerici si polipropilena atactica (APP). Calitatile sale specifice sunt evidentiate de doi indicatori: flexibilitatea la rece si stabilitatea formei la cald. Aceasta se reflecta in cresterea functionalitatii in timp. Membrane cu o ridicata rezistenta la imbatranire termica si cu optima stabilitate de forma la cald, sunt aplicabile in orice zona climatica si in special in tarile cu clima calda si pe acoperisurile izolate termic. O flexibilitate la rece excelenta permite adaptarea usoara a membranei in timpul instalarii, care este o caracteristica importanta in zonele cu clima aspra. Acest compound, datorita formulei sale specifice, are de asemenea un comportament remarcabil impotriva imbatranirii prin expunerea la razele UV si asigura o excelenta pedonabilitate in timpul aplicarii, proprietati esentiale ale suprafetelor "expuse", caz in care chiar si aspectul estetic trebuie sa fie impecabil.

  Hidroizolatii cu membrane APAO

  Compound-ul membranelor APAO este constituit dintr-un amestec de bitum distilat modificat cu un continut ridicat de polialfaolefine amorfe (APAO). Calitatile sale specifice sunt evidentiate de trei indicatori: rezistenta la imbatranirea termica, flexibilitatea la rece (-25 ° C), inferioara compound-ului modificat SBS si stabilitatea formei la cald (140 °C), superioara compound-ului modificat SBS .Rezistenta extraordinara la imbatranirea termica a acestui compound se reflecta in cresterea functionalitatii in timp. O flexibilitate la rece excelenta permite adaptarea usoara a membranei in timpul instalarii, care este o caracteristica importanta in zonele cu clima aspra. Acest compound, datorita formulei sale specifice, are de asemenea un comportament remarcabil impotriva imbatranirii prin expunerea la razele UV si asigura o excelenta pedonabilitate in timpul aplicarii, proprietati esentiale ale suprafetelor "expuse", caz in care chiar si aspectul estetic trebuie sa fie impecabil.Compound-ul, ca si comportament dupa imbatranirea termica, nu sufera nici o degradare, fie a flexibilitatii la rece fie a stabilitatii formei la cald.

  Hidroizolatii cu membrane SBS

  Compound-ul membranelor SBS este constituit dintr-un amestec de bitum distilat modificat cu un continut ridicat de stiren-butadien-stiren. Calitatile sale specifice sunt evidentiate de doi indicatori: flexibilitatea la rece (-15 ° C) si elasticitatea. Acesti doi parametri sunt determinanti pentru rezistenta la imbatranirea termica si rezistenta la fisurare a sistemului impermeabilizant ce se reflecta in cresterea functionalitatii in timp a acestuia. Rezistenta marita la fisurare determina aplicabilitatea acestor membrane in orice zona climatica si pe acoperisurile puternic solitate. O flexibilitate la rece excelenta permite adaptarea usoara a membranei in timpul instalarii. Acest compound se deterioreaza prin expunerea la razele UV, de aceea se impune aplicarea unui al doilea strat de hidroizolare rezistenta la expunerea la razele UV sau protectia cu un strat de protectie greu din pavele si un jet de beton sau pietris.

  General Membrane | Hidroizolatii Navodari | Hidroizolatii Mangalia | Hidroizolatii Medgidia | Hidroizolatii Cernavoda

  Hidroizolatii Constanta